Til je leven naar een hoger plan

Je hebt al vaak gevoeld dat je vastzit. Dat je in cirkels ronddraait. Je ziet niet helder wat er werkelijk aan de hand is.

Je hebt blinde vlekken en daarom loop je steeds weer tegen dezelfde muren aan.

kennismakingsgesprek

Zo merk je bijvoorbeeld dat je jezelf steeds weggeeft in relaties, of dat nou in een liefdesrelatie is, in je familie of op je werk. Je denkt dat je het patroon doorbroken hebt en dan tref je jezelf ineens weer aan in een vergelijkbare relatie, maar dan nét anders.

Of je geeft je grenzen niet aan op werk waardoor je overwerkt raakt. Je wisselt van baan, denkt een betere omgeving te hebben gecreëerd, en toch val je weer in dezelfde valkuil.

Je hebt al vaker een coach, psycholoog of therapeut ingeschakeld. Dit bracht je een stukje verder op je pad. Toch ben je weer op een punt beland waarin je merkt dat je in een ongezond patroon terecht bent gekomen, waardoor je niet verder komt in je werk en/of relaties.

Ik weet uit ervaring dat het doorbreken van diepe patronen tijd, aandacht en geduld vraagt. En ik weet ook dat het aankijken van je diepste schaduw in je eentje bijna niet te doen is.

Ik kan je beloven dat als je met mij aan het werk gaat, je op een diepe laag zal transformeren.

clarity coaching

Hoe dan?

Ik kijk met een laser scherpe blik naar je vraagstuk en in een mum van tijd doorgronden we de kern van het probleem.

Het zien van deze kern verschuift je energie. Je ziet met helderheid. Je weet weer wat je wilt. Als je weet wat je wilt, ga je constructieve actie ondernemen. Zo doorbreek je het patroon.

Verschil hierin tussen mij en andere coaches is dat de kern van het patroon op zo’n manier wordt blootgelegd dat je het integreert. Door het zowel mentaal te begrijpen, emotioneel te doorvoelen en in je lichaam te verankeren. Pas als het begrip totaal is kan het werkelijk transformeren.

Een goede coach of therapeut heeft naar mijn mening beschikking over drie dingen:

  • 1.
    (Levens) ervaring

  • 2.
    Kennis en techniek

  • 3.
    Kraakheldere intuïtie

Toegang tot alle drie deze dimensies maakt het verschil tussen een goede coach en een topcoach.

Luna Ridderhof

Net zoals jouw leven is het mijne niet over rozen gegaan.

Mijn levensthema’s zijn vroegkinderlijk trauma, intergenerationeel trauma, parentificatie en verslaving. Binnen deze thema’s ben ik ervaringsdeskundige en kan ik dus direct met jou resoneren. Overigens heb ik ook geleerd hoe ik mijn thema’s niet op anderen projecteer, helder kijken is altijd het uitgangspunt.

Kennis en techniek heb ik opgedaan in mijn studie Psychologie, tijdens mijn jarenlange opleidingstraject als internationaal gecertificeerd coach en tijdens een intensieve interne training tot Executive Business coach. Vele uren training en (mentor) coaching hebben mij zicht gegeven op mijn eigen blinde vlekken en laten zien waar ik goed in ben.

Helder weten is een talent waar ik mee geboren ben en is een cadeautje van mijn ziel. Dit talent heb ik kunnen ontwikkelen door met duizenden mensen te werken en steeds de feedback te krijgen dat wat mij binnenvalt van waarde is en resoneert met de persoon met wie ik werk.

Praktisch

Omdat er pas helderheid kan komen als er intensiteit is, werken we op een intense manier. Volledig bewustzijn en focus op wat je naar de tafel brengt. We graven diep.

Deze intensiteit opent veel. Daarom krijg je al binnen 1 sessie duidelijkheid. Wordt het niet helder dan betaal je niets.

Ik heb een zeer beperkte hoeveelheid ruimte voor mensen die langere tijd met mij willen werken.

We werken alleen langer samen als je oprecht verlangt naar helderheid op alle dimensies van je leven. Met andere woorden; als je je leven naar een hoger niveau wilt tillen, dan is dit iets voor jou.

Voor deze mensen ben ik beschikbaar voor een periode van 3 of 6 maanden. In de tijd dat we samenwerken is het lijntje kort, hebben we tussen sessies door contact via WhatsApp en voel jij je gesteund om hele grote stappen te zetten.

stembevrijding en coaching

Prijzen

1 Sessie Clarity Coaching: 349,- (no cure no pay)
3 maanden Clarity Support: 2495-
6 maanden Clarity Support: 4500,-

Sessies zijn online via Zoom. Voor een eerste sessie kunnen we eventueel in Amsterdam afspreken.

Plan een intakegesprek

In dit gesprek krijg je de mogelijkheid om kennis te maken en eventuele vragen over clarity coaching te stellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Scroll naar boven